Eigen huis en tuin

Eigen huis en tuin

Traploper kopen

Catherine Griffin

Er zijn meerdere factoren die je huis net dat beetje extra uitstraling kunnen geven. Zo kan kan een huis bijvoorbeeld aan de buitenkant worden geschilderd in diverse kleuren, om een bepaalde sfeer op te roepen. Ook kunnen huizen aan de buitenkant worden voorzien van een pleisterlaag over de bakstenen heen, dat het huis een rustigere en luxere uitstraling geeft. Daarnaast is de tuin die om een huis heen ligt vaak bepalend voor de aanblik van het huis. Zo kun je ervoor kiezen om een rotstuin te realiseren om je huis, als dit je aanspreekt. Ook zijn er tuinen die volstaan met karakteristieke japanse bomen, bamboe of andere soorten riet. Al dit soort zaken zorgen ervoor dat je huis een bepaalde uitstraling krijgt, die net even wat meer toevoegd dan de gebruikelijke aanblik van een huis.  

Aankleding binnen het huis

Ook wanneer het gaat om de sfeer in een huis zijn er vele mogelijkheden om die naar je persoonlijke smaak om te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een scala aan vloeren die je in je huis kan laten leggen. Als je bijvoorbeeld houdt van marmer, kun je een marmeren vloer laten leggen. Wanneer je wat meer bourgondisch bent aangelegd, kun je kiezen voor een warme parketvloer, of, als je hetzelfde effect wil bereiken, leg je een vloer van laminaat, die het effect van een authentieke parketvloer prachtig kan nabootsen. Ook zaken als gordijen kunnen je huis net die extra sfeer geven. Zaken als meubels maken het geheel af. Je kunt kiezen voor een strakke vormgeving met een of twee steeds terugkerende kleurenthema's, zoals wit en zwart. Als je wat meer van sfeer houdt kun je het een gezellige, georganiseerde rommelige look geven, door gebruik te maken van diverse materialen en kleuren in je meubels. Dit in combinatie met een vloer die de kleur heeft van aardetinten zoals bruin of beige.  

Traplopers

Wat een huis, vaak al bij binnenkomst, extra mooi kan maken is een trap, of een heus trappenhuis. Er zijn diverse modellen trappen mogelijk, afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt. Trappen zijn er in de gebruikelijke rechtopgaande versies, maar ook beschikbaar in sierlijke varianten, zoals een spiraaltrap. Deze trappen zijn zijn vaak een lust voor het oog. Wat een trap helemaal compleet maakt, is een traploper van De Roode Loper. Een traploper kopen is tegenwoordig een kwestie van online bestellen. Een traploper kopen kan online in een van de vele webwinkels. De traploper wordt vaak thuis bezorgd en op verzoek zelfs geheel voor je aangelegd. Om het af te maken kun je bij elke trede een zogenoemde roede laten plaatsen.


Delen

2019© Eigen huis en tuin
Over ons
Eigen huis en tuin

Hey, ik ben Laila. Mijn grote passie is het inrichten van mijn eigen huis en tuin. Ik laat de stijl van mijn tuin zoveel mogelijk aansluiten bij mijn wooninrichting. Zo heb ik bijvoorbeeld gekozen voor steigerhouten meubels binnen en ben nu zelf bezig een steigerhouten lounge voor de tuin te maken. Of ik zet bijvoorbeeld planten uit de tuin in potten en zet die binnen. Ik heb onlangs 2 beeldjes gekocht: een voor buiten en een voor binnen. Dit zijn maar een paar ideeën hoe ik huis- en tuininrichting aanpak. Alle stijlen kunnen in mijn blog aan bod komen, en dit binnen ieders budget. Ik wens jullie veel leesplezier!

Archief
Recente artikelen